Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεσε το YouTube, προβλήματα σε Gmail και άλλες υπηρεσίες της Google

Προβλήματα και στη μηχανή αναζήτησης της Google, καθώς και στα YouTube, Google Drive, Google Classroom, Google Play, Google Home, Google Maps και άλλα. Ποιες χώρες έχουν διακοπή λειτουργίας.

Επεσε το YouTube, προβλήματα σε Gmail και άλλες υπηρεσίες της Google

Προβλήματα στη χρήση υπηρεσιών της Google, όπως το Gmail και το Hangout, αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Παράλληλα και η πλατφόρμα του YouTube, που ανήκει στον ίδιο όμιλο, έχει «πέσει». Δεν είναι γνωστό τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα.

Επιπλέον υπάρχουν προβλήματα και με τη μηχανή αναζήτησης της Google, καθώς και στα YouTube Music, Google Drive, Google Classroom, Google Play, Google Home, Google Maps και άλλα.

Οι περισσότερες από τις αναφορές για διακοπή λειτουργίας προέρχονταν από την Ευρώπη και την Ινδία, αλλά παρατηρήθηκαν διακοπές και στην Αυστραλία, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τον Down Detector, ιστότοπο που συγκεντρώνει αναφορές διακοπών της διαδικτυακής υπηρεσίας, τα προβλήματα με τις πλατφόρμες ξεκίνησαν στις 13:30 ώρα Ελλάδος. Ωστόσο, τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν σταδιακά στη χώρα μας, λίγο μετά τις 15.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v