Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανία: Η Tesla θα έχει ό,τι χρειάζεται για το νέο εργοστάσιο στο Βερολίνο

Συνάντηση μίας ώρας είχαν ο ιδρυτής της αμερικανικής βιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων Ελον Μασκ και ο υπουργός Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ.

Γερμανία: Η Tesla θα έχει ό,τι χρειάζεται για το νέο εργοστάσιο στο Βερολίνο

Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας ενημέρωσε τον ιδρυτή της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla ότι μπορεί να έχει ό,τι χρειάζεται για το νέο εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων στο Βερολίνο.

Οπως μεταδίδει το CNBC, ο Πέτερ Αλτμάιερ και ο Ελον Μασκ είχαν συνάντηση διάρκειας μίας ώρας στο Βερολίνο την Τετάρτη, σύμφωνα με πηγή εξοικειωμένη με το θέμα. «Τα κύρια θέματα ήταν η επένδυση της Tesla, ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ, στη Γερμανία», ανέφερε η πηγή.

Οι δυο τους, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από έξι χρόνια, μίλησαν επίσης για τα πρότζεκτ του Μασκ σε τομείς όπως οι διαστημικές πτήσεις και η αυτόνομη οδήγηση.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ενώ η πλήρης συνομιλία δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ο Αλτμάιερ είπε στον Μασκ: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το εργοστάσιο αυτοκινήτων σας στο Βρανδεμβούργο και σας ευχόμαστε καλή τύχη σε αυτό. Θα έχετε όποια βοήθεια χρειαστείτε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v