Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν. Υόρκη: Από ιστορικά χαμηλά 2 μηνών ανακάμπτει η μεταποίηση

Οι επιχειρήσεις είναι αισιόδοξες, με τον δείκτη για τις συνθήκες που θα επικρατούν σε έξι μήνες να ενισχύεται 27 μονάδες, φτάνοντας στο 56,5, που είναι και το πιο υψηλό επίπεδο της τελευταίας δεκαετίας και περισσότερο.

Ν. Υόρκη: Από ιστορικά χαμηλά 2 μηνών ανακάμπτει η μεταποίηση

Σταθεροποιείται η επιχειρηματική δραστηριότητα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο, μετά από δύο μήνες ιστορικής συρρίκνωσης, σύμφωνα με την έρευνα για τη μεταποίηση από τη Fed της Νέας Υόρκης.

Οπως μεταδίδει το MarketWatch, ο δείκτης Empire State, που καταγράφει τη μεταποιητική δραστηριότητα στην περιοχή της Νέας Υόρκης, αυξήθηκε 48 μονάδες, φτάνοντας στο -0,2 τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι οποιαδήποτε ανάγνωση τόσο κοντά στο μηδέν δείχνει σταθερές συνθήκες. Οι οικονομολόγοι ανέμεναν αποτέλεσμα -30, σύμφωνα με έρευνα του Econoday.

Οι επιχειρήσεις είναι αισιόδοξες και θεωρούν ότι οι συνθήκες θα είναι καλύτερες σε έξι μήνες, με τον δείκτη για τις μελλοντικές συνθήκες να ενισχύεται 27 μονάδες, φτάνοντας στο 56,5, που είναι και το πιο υψηλό επίπεδο της τελευταίας δεκαετίας και περισσότερο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v