Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γρήγορο τεστ Covid-19 ανέπτυξε η Σιγκαπούρη

Το τεστ αυτό δίνει τη δυνατότητα γρήγορου εντοπισμού των συγκεκριμένων αντισωμάτων που είναι παρόντα στον ορό των ασθενών με Covid-19 και τα οποία είναι υπεύθυνα για την εκκαθάριση της ιογενούς λοίμωξης.

Γρήγορο τεστ Covid-19 ανέπτυξε η Σιγκαπούρη

Ερευνητές στη Σιγκαπούρη ανέπτυξαν ένα τεστ κιτ για την Covid-19 που δείχνει μέσα σε μία ώρα -και όχι σε ημέρες όπως συνηθίζεται- εάν κάποιος έχει μολυνθεί, μεταδίδουν οι FT.

Η ιατρική σχολή Duke-NUS Medical School δήλωσε πως θα συνεργαστεί με την εισηγμένη στο Χονγκ Κονγκ GenScript Biotech Corporation και την Υπηρεσία Επιστημών, Τεχνολογίας και Έρευνας της Σιγκαπούρης, για να συν-αναπτύξουν και να κατασκευάσουν το σύστημα ορολογικού εντοπισμού του κορωνοϊού, γνωστού ως surrogate virus neutralisation test.

Το τεστ αυτό δίνει τη δυνατότητα γρήγορου εντοπισμού των συγκεκριμένων αντισωμάτων που είναι παρόντα στον ορό των ασθενών με Covid-19 και είναι υπεύθυνα για την εκκαθάριση της ιογενούς λοίμωξης, χωρίς να χρειάζονται ζωντανά βιολογικά υλικά και ειδική εγκατάσταση για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού, ανέφερε η σχολή σε ανακοίνωσή της.

Η σχολή σημείωσε πως η τεχνολογία θα μεταφερθεί σε άλλες τοπικές εταιρείες βιοτεχνολογίας για μια αυξημένη παραγωγή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v