Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Facebook: Αλμα 10% για τη μετοχή μετά τα αποτελέσματα τριμήνου

Μεγάλες απώλειες στα έσοδα από διαφημίσεις είχε το κοινωνικό δίκτυο τον Μάρτιο, αν και έχουν σταθεροποιηθεί τις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου. Ανήσυχος ο Ζούκερμπεργκ για την οικονομική επίπτωση της πανδημίας και τη διάρκεια της.

Facebook: Αλμα 10% για τη μετοχή μετά τα αποτελέσματα τριμήνου

Άλμα 10% έκανε η μετοχή του Facebook στις μετασυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.

Αν και το κοινωνικό δίκτυο δήλωσε ότι είχε βαθιές απώλειες στα έσοδα από διαφημίσεις τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σημείωσε ότι τις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου ξεκίνησε να βλέπει «σταθερότητα», γεγονός που έδωσε αισιοδοξία για τη μετοχή.

Σύμφωνα με το CNBC, το Facebook ανακοίνωσε κέρδη $1,71 ανά μετοχή, έσοδα $17,74 δισ., σημειώνοντας άνοδο σχεδόν 18% από τα $15,08 δισ. που είχε το αντίστοιχο περσινό διάστημα, 1,73 δισ. ημερήσιους ενεργούς χρήστες και μέσο όρο εσόδων ανά χρήστη ύψους $6.95.

Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα της Refinitiv ανέμεναν $1,75 κέρδη ανά μετοχή και $17,41 δισ. έσοδα για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε ότι παραμένει πολύ ανήσυχος για την οικονομική επίπτωση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς θεωρεί ότι θα διαρκέσει περισσότερο από ό,τι αναμένει ο κόσμος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v