Νέες ονομασίες σε επιχειρηματικές μονάδες της Goldman Sachs

Οι τελευταίες αλλαγές είναι μέρος μίας ευρύτερης στρατηγικής αναδιάρθρωσης υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο Ντέηβιντ Σόλομον, που προσπαθεί να προστατεύσει τα έσοδα από τις απότομες διακυμάνσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές.

Νέες ονομασίες σε επιχειρηματικές μονάδες της Goldman Sachs

Νέες ονομασίες στα βασικά τμήματά της ανακοίνωσε η Goldman Sachs, σύμφωνα με το Reuters, λίγο πριν ανακοινώσει αποτελέσματα τριμήνου την επόμενη εβδομάδα. Η κίνηση είναι μέρος της προσπάθειας της να παρέχει μεγαλύτερη διαφάνεια στους επενδυτές για την οικονομική επίδοσή της.

Η τράπεζα ενημέρωσε ότι θα δημοσιεύει μελλοντικά κέρδη, αρχής γενομένης από το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο, υπό τις μονάδες με τις νέες ονομασίες – επενδυτική τραπεζική, παγκόσμιες αγορές, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και διαχείριση καταναλωτών και πλούτου.

Η Goldman μετονόμασε τη μονάδα υπηρεσιών σε θεσμικούς πελάτες σε παγκόσμιες αγορές, ενώ τη διαχείριση επενδύσεων σε διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Πρόσθεσε επίσης το νέο τμήμα διαχείρισης καταναλωτών και πλούτου, που περιλαμβάνει διαχείριση και άλλα τέλη που σχετίζονται με τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες επενδύσεων και πλούτου.

Οι τελευταίες αλλαγές είναι μέρος μίας ευρύτερης στρατηγικής αναδιάρθρωσης υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο Ντέηβιντ Σόλομον, που προσπαθεί να ανοικοδομήσει μία μεγαλύτερη καταναλωτική μονάδα για να προστατεύσει τα έσοδα από τις απότομες διακυμάνσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v