Peugeot- Hyundai: ”Ανοιγμα” σε υπό ένταξη χώρες

Κεφάλαια από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες αναμένεται να αντλήσουν οι υποψήφιες προς ένταξη χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ. Ήδη η Peugeot, σχεδιάζει επένδυση ύψους 700 εκατ. ευρώ σε μια από τις χώρες αυτές.

Peugeot- Hyundai: ”Ανοιγμα” σε υπό ένταξη χώρες
Κεφάλαια από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες αναμένεται να αντλήσουν οι υποψήφιες προς ένταξη χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ, όπως είναι αυτές της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, καθώς εταιρίες όπως η Peugeot Citroen και η Hyundai Motors αναζητούν στήριγμα σε μερικές από τις ταχαίως αναπτυσσόμενες αυτές αγορές.

Η Peugeot σχεδιάζει επένδυση ύψους 700 εκατ. ευρώ σε μια από τις χώρες της περιοχής. Επίσηςμ, όπως αναφέρουν αναλυτές, αρκετές ακόμη εταιρίες από την αγορά 75 εκατ. καταναλωτών και από ρυθμούς ανάπτυξης διπλάσιους από αυτόν του μέσου όρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως δήλωσε ο Jean-Martial Breuil, οικονομικός διευθυντής της Peugeot, υπάρχει αύξηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης στις χώρες αυτές λόγω της επικείμενης εισόδου τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επίσης, ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχουν πραγματικές αλλαγές στο περιβάλλον του πληθωρισμού και των επιτοκίων γεγονός που θα συμβάλει στην αύξηση της κατανάλωσης αυτοκινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v