Intel:Υψηλότερα περιμένει τις πωλήσεις δ΄ τριμήνου

Καθώς η ζήτηση για επεξεργαστές αυξάνεται στην Ασία και οι πωλήσεις της εορταστικής περιόδου προς το παρόν υπερβαίνουν τις προβλέψεις, η Intel αναθεώρησε προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα του τετάρτου τριμήνου.

Intel:Υψηλότερα περιμένει τις πωλήσεις δ΄ τριμήνου
Προς τα πάνω αναθεώρησε τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα του τετάρτου τριμήνου η κορυφαία εταιρία επεξεργαστών παγκοσμίως, η Intel, εξαιτίας της αύξησης της ζήτησης από την Ασία αλλά και τις ήδη υψηλές πωλήσεις για την εορταστική περίοδο.

Οι πωλήσεις της Intel εκτιμώνται περί τα 6,8-7 δισ. δολάρια, υπερβαίνοντας την προηγούμενη πρόβλεψη του Οκτωβρίου που ”έβλεπε” τις πωλήσεις στα 6,5-6,9 δισ. δολάρια, όπως ανακοίνωσε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας, Άντυ Μπράιαντ.

Η ώθηση αυτή στις πωλήσεις αναμένεται κυρίως εξαιτίας της αντίστοιχης υψηλής ζήτησης των προϊόντων της Intel στην Ασία. Χαρακτηριστικό είναι πως οι πωλήσεις στην Ασία αντιστοιχούσαν στο 31% των εσόδων της Intel.

Στέλεχος της Morgan Stanley είχε σχολιάσει την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Intel αναμένεται να πετύχει ή και να υπερβεί τους στόχους της, καθώς οι πωλήσεις υπολογιστών στο τέταρτο τρίμηνο θα είναι καλύτερες από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v