Αμετάβλητες οι πωλήσεις της America Online το 2003

Αμετάβλητες θα παραμείνουν οι πωλήσεις της μεγαλύτερης εταιρίας παροχής υπηρεσιών Internet, America Online, το επόμενο έτος, καθώς τα έσοδα από τις διαφημίσεις και τις εμπορικές δραστηριότητες έχουν υποχωρήσει περί το 50%.

Αμετάβλητες οι πωλήσεις της America Online το 2003
Η AOL Time Warner ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις στη μονάδα της, America Online, θα παραμείνουν αμετάβλητες το επόμενο έτος, κυρίως εξαιτίας της δραματικής υποχώρησης των εσόδων από τις διαφημίσεις και τις εμπορικές δραστηριότητες.

Τα κέρδη από τις συνδρομές δεν θα είναι αρκετά υψηλά ώστε να αντισταθμίσουν την πτώση από τις διαφημίσεις, ενώ αναμένεται να επηρεάσουν πτωτικά κατά 15-25% τα EBITDA της εταιρίας.

Στελέχη της AOL Time Warner, συμπεριλαμβανομένου και του CEO Ρίτσαρντ Πάρσονς, εξηγούν στους επενδυτές ότι σχεδιάζουν να αναδιαρθρώσουν τη μονάδα Internet του ομίλου, μια στρατηγική που περιλαμβάνει την ”άντληση” περισσότερων χρημάτων από τους συνδρομητές, καθώς οι διαφημίσεις έχουν εξαφανιστεί.

Ο Πάρσονς έχει ”χρεώσει” στους Τζόναθαν Μίλερ και Ντον Λόγκαν, κορυφαία στελέχη της America Online, τις προσπάθειες για ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών στην μονάδα Διαδικτύου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v