Αισιοδοξεί για το δ΄ τρίμηνο η Volkswagen

Αισιόδοξη παραμένει για τα αποτελέσματα του τετάρτου τριμήνου η Volkswagen, παρά την ανακοίνωση πτώσης των κερδών του τρίτου τριμήνου κατά 51%, κυρίως λόγω του υψηλού κόστους των δραστηριοτήτων της.

Αισιοδοξεί για το δ΄ τρίμηνο η Volkswagen
Δεν φάνηκε να πτοείται από την πτώση κατά 51% των κερδών του τρίτου τριμήνου η Volkswagen, εκτιμώντας ότι στο τέταρτο τρίμηνο τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Τα καθαρά κέρδη της μεγαλύτερης εταιρίας κατασκευής αυτοκινήτων στην Ευρώπη υποχώρησαν στα 439 εκατ. ευρώ ή 1,14 ευρώ ανά μετοχή, από το ποσό των 903 εκατ. ευρώ ή 2,36 ευρώ ανά μετοχή του αντίστοιχου τριμήνου του προηγουμένου έτους. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 2% στα 2,2 δισ. ευρώ.

Η κατασκευάστρια εταιρία των οχημάτων Volkswagen, Audi, Skoda και Seat, επαναδιατύπωσε τις εκτιμήσεις της σχετικά με το ότι τα προ φόρων έσοδα θα ανέλθουν στο ποσό των 4 δισ. ευρώ και εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 5 εκατ. οχήματα.

Οι μετοχές της Volkswagen ήδη καταγράφουν κέρδη της τάξης του 2,7%, ενώ από την έναρξη του έτους έχουν σημειώσει απώλειες ύψους 30%, τις μεγαλύτερες για ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία (ύστερα από τη Fiat).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v