BAT: Αύξηση 13% στην κερδοφορία της

Ενίσχυση κατά 13% σημείωσαν τα καθαρά κέρδη της British American Tobacco για το γ΄ τρίμηνο του 2002, διαμορφούμενα στις 338 εκατ. στερλίνες έναντι 298 εκατ. στερλίνων το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο.

BAT: Αύξηση 13% στην κερδοφορία της
Αύξηση κατά 13% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της British American Tobacco για το γ΄ τρίμηνο του 2002, κυρίως λόγω των μειωμένων τόκων που κατέβαλε από δάνεια.

Αναλυτικότερα τα καθαρά κέρδη της BAT διαμορφώθηκαν στις 338 εκατ. στερλίνες (527 εκατ. δολάρια) ή 18,79 πένες ανά μετοχή έναντι 298 στερλίνων ή 17,36 πένες το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Η εταιρία διατήρησε τις προβλέψεις της για μονοψήφια αύξηση των EPS της στο έτος.

Η BAT, που αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία παγκοσμίως, προχωρά σε μείωση του κόστους επιδιώκοντας να ενισχύσει το μερίδιό της στην αγορά των ΗΠΑ, όπου αντιμετωπίζει αυξημένο ανταγωνισμό από μικρότερες εταιρίες.

Σημειώνεται πως η Phillip Morris ανακοίνωσε το Σεπτέμβριο ότι προτίθεται να διαθέσει 650 εκατ. δολάρια παραπάνω από όσα αρχικά υπολόγιζε, στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v