Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: Το Μεξικό εκμεταλλεύεται τις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες!

«Βγάζει μία περιουσία από τις ΗΠΑ, το έχει κάνει για δεκαετίες, μπορούν εύκολα να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα. Ηρθε η ώρα να κάνουν αυτό που πρέπει!», σημειώνει στο Twitter για τη νέα εμπορική κόντρα με τους νότιους γείτονές του.

Τραμπ: Το Μεξικό εκμεταλλεύεται τις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες!

«Το Μεξικό εκμεταλλεύεται τις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και δεκαετίες. Λόγω των Δημοκρατικών, οι νόμοι για το μεταναστευτικό είναι ΚΑΚΟΙ. Το Μεξικό βγάζει μία περιουσία από τις ΗΠΑ, το έχει κάνει για δεκαετίες, μπορούν εύκολα να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα. Ηρθε η ώρα να κάνουν αυτό που πρέπει!», σημειώνει σε ανάρτησή του ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Σε άλλο μήνυμά του σημειώνει: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι με την Κρίση στα Σύνορα, οι Δημοκρατικοί δεν θα προχωρήσουν σε μία γρήγορη και εύκολη λύση. Θα έλυνε το πρόβλημα, αλλά θέλουν Ανοιχτά Σύνορα, το οποίο ισοδυναμεί με έγκλημα!»

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε πως από τη 10η Ιουνίου θα εφαρμόζεται δασμός 5% σε όλες τις μεξικανικές εισαγωγές στις ΗΠΑ. Θα αυξάνεται 5% κάθε μήνα, ώσπου να φτάσει στο 25% τον Οκτώβριο. 

Στόχος του είναι να πιέσει τη μεξικανική κυβέρνηση για να σταματήσει τις ροές μεταναστών και προσφύγων από την κεντρική Αμερική προς τα σύνορα των δύο χωρών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v