Dassault: Χαμηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για το 2003

Σε συντηρητικές προβλέψεις για το 2003 περιορίζεται η διοίκηση της εταιρίας Dassault Systems, λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, προβλέποντας ρυθμό αύξησης κερδοφορίας σε ποσοστό 2% με 3%.

Dassault: Χαμηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για το 2003
Σε συντηρητικές προβλέψεις για το επέομενο οικονομικό έτος περιορίζεται η διοίκηση της Dassault Systems, εξαιτίας του δυσμενούς οικονομικού κλίματος τις νομισματικές διακυμάνσεις.

Όπως εκτιμά η διοίκηση, η κατάσταση στην αγορά θα παραμείνει στάσιμη και στην επόμενη χρήση και όπως προβλέπεται τα περιθώρια κέρδους για το 2003 αναμένεται να παραμείνουν στα επίπεδα του 27-28%.

Επίσης για το 2003 εκτιμάται μικρή αύξηση κερδοφορίας σε ποσοστό μεταξύ 2% έως 3% έναντι αύξησης κερδών κατά 4% που αναμένεται για εφέτος.

Όπως δήλωσε ο Charles Edelstenne πρόεδρος της Dassault το επιχειρηματικό περιβάλλον εξακολουθεί να είναι δυσμενές σε όλο τον κόσμο. Έτσι, όπως τονίζει, είναι δύσκολο για την εταιρία, παρά την ηγετική θέση και την καλή χρηματοοικονομική της διάρθρωση, να επιδείξει καλύτερα αποτελέσματα από τις υπόλοιπες εταιρίες στον κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v