Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ahold: Η απεργία στην αλυσίδα «Stop & Shop» πλήγμα στα κέρδη

Στην απεργία συμμετείχαν 30.000 εργαζόμενοι στο Κονέκτικατ, τη Μασαχουσέτη και το Ρόουντ Άιλαντ. Η εταιρεία ενημέρωσε ότι όλοι θα λάβουν καλύτερους μισθούς, ενώ διατήρησε αμετάβλητες τις προβλέψεις της για τις ετήσιες ελεύθερες ταμειακές ροές.

Ahold: Η απεργία στην αλυσίδα «Stop & Shop» πλήγμα στα κέρδη

H ολλανδική εταιρεία σούπερ μάρκετ Ahold προειδοποίησε ότι η απεργία στην αλυσίδα «Stop & Shop» στις Ηνωμένες Πολιτείες θα δώσει πλήγμα στο υποκείμενο περιθώριο κέρδους του 2019.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η απεργία των 11 ημερών που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα θα οδηγήσει σε μείωση του υποκείμενου λειτουργικού κέρδους περίπου $100 εκατ.

«Συνεπώς, η Ahold Delhaize σήμερα αναμένει ότι το υποκείμενο λειτουργικό περιθώριο για τον όμιλο το 2019 θα είναι ελαφρώς χαμηλότερα από το 2018», σημείωσε η επιχείρηση.

Στην απεργία συμμετείχαν 30.000 εργαζόμενοι στο Κονέκτικατ, τη Μασαχουσέτη και το Ρόουντ Άιλαντ.

Η Ahold ενημέρωσε ότι όλοι θα λάβουν καλύτερους μισθούς, ενώ διατήρησε αμετάβλητες τις προβλέψεις της για τις ετήσιες ελεύθερες ταμειακές ροές (free cash flow) στο 1,8 δισ. ευρώ ($2,02 δισ.) λόγω της αναμενόμενης ανάπτυξης στις υπόλοιπες αλυσίδες της σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v