Η Huawei παρουσίασε το Mate X, το πρώτο της κινητό που διπλώνει

Η βιομηχανία των έξυπνων τηλεφώνων ελπίζει ότι με την κυκλοφορία των αναδιπλούμενων κινητών φέτος θα κάνει τους καταναλωτές να αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες συσκευές τους πιο γρήγορα. Και η Samsung αποκάλυψε το Samsung Fold.

Η Huawei παρουσίασε το Mate X, το πρώτο της κινητό που διπλώνει

Και η Huawei –μετά τη Samsung- παρουσίασε smartphone που διπλώνει, στο Διεθνές Συνέδριο Κινητών, στη Βαρκελώνη, την Κυριακή.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, ο CEΟ της εταιρείας, Richard Yu, υποστήριξε ότι είναι «το πιο γρήγορο 5G αναδιπλούμενο κινητό του κόσμου», χάρη στον επεξεργαστή και το μόντεμ του. Τόνισε επίσης ότι είναι πιο λεπτό από το αντίστοιχο Galaxy Fold της Samsung, που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Το Mate X της Huawei είναι επίσης ένα από τα πιο ακριβά smartphones που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Θα πωλείται στην τιμή των 2.299 ευρώ (2.600 δολάρια), όταν κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Η Samsung κατά την παρουσίαση του Galaxy Fold την περασμένη εβδομάδα στο Σαν Φρανσίσκο, αποκάλυψε ότι θα πωλείται στα 1.980 δολάρια.

Η βιομηχανία των έξυπνων τηλεφώνων ελπίζει ότι με την κυκλοφορία των κινητών που διπλώνουν, φέτος,  θα κάνουν τους καταναλωτές να αντικαταστήσουν τις συσκευές τους πιο γρήγορα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v