Sony: Βουτιά 8% της μετοχής μετά τα αποτελέσματα τριμήνου

Λιγότερες πωλήσεις και λειτουργικά έσοδα στο έτος χρήσης, προβλέπει η εταιρεία, ενώ πούλησε 8,1 εκατ. PlayStation 4 το τρίτο τρίμηνο -χαμηλότερα από το αντίστοιχο περσινό διάστημα, αλλά σε ευθυγράμμιση με τις προβλέψεις της εταιρείας.

Sony: Βουτιά 8% της μετοχής μετά τα αποτελέσματα τριμήνου

Πτώση 8% σημείωσαν οι μετοχές της Sony τη Δευτέρα στο χρηματιστήριο του Τόκιο, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων την Παρασκευή.

«Η εταιρεία είναι σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές περιοχές με πτώση στις πωλήσεις και το περιθώριο», σημειώνει ο Ray Wang, αναλυτής της Constellation Research, με έδρα την Καλιφόρνια, μιλώντας στο CNBC. «Πρέπει να αλλάξουν το χαρτοφυλάκιό τους», προσθέτει χαρακτηριστικά.

Τα σχόλιά του ήρθαν μετά τις προβλέψεις της Sony για λιγότερες πωλήσεις και λειτουργικά έσοδα στο έτος χρήσης. Παράλληλα, οι επενδυτές παρακολουθούν στενά τον τομέα των παιχνιδιών, καθώς έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στα λειτουργικά έσοδα.

Η Sony πούλησε 8,1 εκατ. PlayStation 4 (PS4) το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε. Ηταν χαμηλότερα από το αντίστοιχο περσινό διάστημα, αλλά σε ευθυγράμμιση με τις προβλέψεις της εταιρείας, όπως τόνισε ο CFO της, Hiroki Totoki.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v