Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bloomberg: Η Deutsche Bank βλέπει συγχώνευση με την Commerzbank

Το δημοσίευμα του πρακτορείου αναφέρει ότι το ντιλ ίσως αποτελέσει τη μόνη επιλογή, εάν η επίδοση της τράπεζας δεν βελτιωθεί τους τρεις πρώτους μήνες του 2019.

Bloomberg: Η Deutsche Bank βλέπει συγχώνευση με την Commerzbank

Η Deutsche Bank αναμένει συγχώνευση με την ανταγωνίστρια Commerzbank μέχρι τα μέσα της χρονιάς, εάν οι προσπάθειες για αναδιάρθρωση της τράπεζας δεν πετύχουν τους στόχους, σημειώνει το Bloomberg.

Επικαλούμενο ανθρώπους με γνώση του θέματος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ένα τέτοιο ντιλ ίσως αποτελέσει τη μόνη επιλογή, εάν η επίδοση της τράπεζας δεν βελτιωθεί τους τρεις πρώτους μήνες του 2019.

H Deutsche Bank δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

Όπως μεταδίδει το Reuters, μέλος του εποπτικού συμβουλίου της τράπεζας υπογράμμισε, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ότι δεν υπάρχει επιθυμία μεταξύ των μελών του συμβουλίου για συγχώνευση με την Commerzbank βραχυπρόθεσμα.

Η είδηση πάντως έρχεται την ώρα που η Deutsche Bank ετοιμάζεται να ανακοινώσει αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο του 2018, τα οποία, όπως έχει ήδη προειδοποιήσει, έχουν επηρεαστεί από τις δραματικές εικόνες της εφόδου αστυνομίας και εισαγγελέων στα κεντρικά γραφεία της τον Νοέμβριο.

H μετοχή της υποχωρεί 3,2%, ενώ η μετοχή της Commerzbank σημειώνει αρνητική κίνηση κατά 3,5%

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v