Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Airbus: Φεύγουμε από τη Βρετανία, εάν γίνει Brexit χωρίς συμφωνία

«Είναι ντροπή που πάνω από δύο χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2016, οι επιχειρήσεις ακόμη δεν μπορούν να σχεδιάσουν σωστά το μέλλον τους», τόνισε ο CEO της εταιρείας.

Airbus: Φεύγουμε από τη Βρετανία, εάν γίνει Brexit χωρίς συμφωνία

Σε περίπτωση εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση χωρίς συμφωνία, η Airbus θα φύγει από τη Βρετανία, προειδοποιεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

«Εάν υπάρξει Brexit χωρίς συμφωνία, εμείς στην Airbus θα πρέπει να πάρουμε δυνητικά πολύ επιζήμιες αποφάσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο», σημείωσε ο Tom Enders.

«Σας παρακαλώ, μην ακούτε την παράνοια των υπέρμαχων του Brexit, που θεωρούν ότι, επειδή έχουμε τεράστια εργοστάσια εδώ, δεν θα μεταφερθούμε και θα είμαστε για πάντα εδώ. Κάνουν λάθος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, σε όλη τη Βρετανία η Airbus απασχολεί 14.000 εργαζομένους, ενώ διατηρεί επίσης 110.000 θέσεις σε συνεργαζόμενες εταιρείες.

«Υπάρχουν πολλές χώρες εκεί έξω, που θα ήθελαν να κατασκευάζουν τα φτερά των αεροσκαφών της Airbus», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Είναι ντροπή που πάνω από δύο χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2016, οι επιχειρήσεις ακόμη δεν μπορούν να σχεδιάσουν σωστά το μέλλον τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v