Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

General Motors: 17,3 εκατ. αυτοκίνητα πουλήθηκαν στις ΗΠΑ το 2018

Οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν με τα στοιχεία της GM ότι οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στις Hνωμένες Πολιτείες θα φτάσουν ελαφρώς υψηλότερα από το νούμερο των 17,2 εκατ. του 2017. Οι δικές της εγχώριες πωλήσεις κατέγραψαν πτώση.

General Motors: 17,3 εκατ. αυτοκίνητα πουλήθηκαν στις ΗΠΑ το 2018

H General Motors εκτιμά ότι οι πωλήσεις αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύθηκαν ελαφρώς την περσινή χρονιά, φτάνοντας στα 17,3 εκατ. ξεπερνώντας τις προβλέψεις ότι το 2018 θα ήταν μία χρονιά καθοδικής πορείας για την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία και ενώ οι δικές της εγχώριες πωλήσεις κατέγραψαν πτώση.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, οι πωλήσεις της General Motors υποχώρησαν 1,6%, στα 2.954.037 αν και οι πωλήσεις των SUV ενισχύθηκαν κατά 7% στα 1.295.700, σημείωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

«Ο Δεκέμβριος είχε ισχυρό κλείσιμο ενώ ήταν ο δεύτερος καλύτερος μήνας της χρονιάς, σε μία χρονιά που αποδείχθηκε αναπάντεχα καλή – καλύτερη από αυτή που αναμενόταν έναν χρόνο πριν», υπογράμμισε ο Michelle Krebs, της Autotrader.com.

Οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν με τα στοιχεία της GM ότι οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στις ΗΠΑ θα φτάσουν το 2018 ελαφρώς υψηλότερα από το περσινό νούμερο των 17,2 εκατ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v