Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Gatwick θα επιτρέψει να γίνουν λίγες πτήσεις σήμερα

Ακόμη και ο στρατός κλήθηκε για να βοηθήσει τις προσπάθειες των αστυνομικών να εντοπίσουν ποιοι λειτουργούν αυτά τα drones, αφότου εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, επηρεάζοντας τα σχέδια περισσοτέρων από 100.000 ανθρώπων.

Το Gatwick θα επιτρέψει να γίνουν λίγες πτήσεις σήμερα

To αεροδρόμιο Gatwick ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει περιορισμένο αριθμό πτήσεων την Παρασκευή το πρωί, την ώρα που οι αναταραχές από τις πτήσεις drones κοντά στον εναέριο χώρο του, συνεχίζονται για Τρίτη μέρα.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, σημειώνει ότι «συνεργάζεται με τις αεροπορικές εταιρείες και τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για να γίνει περιορισμένος αριθμός πτήσεων τις επόμενες ώρες». Το αεροδρόμιο έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης.

Ακόμη και ο στρατός κλήθηκε για να βοηθήσει τις προσπάθειες των αστυνομικών να εντοπίσουν ποιοι λειτουργούν αυτά τα drones, αφότου εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, επηρεάζοντας τα σχέδια περισσοτέρων από 100.000 ανθρώπων, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, που εφαρμόζεται από τον Ιούλιο, απαγορεύεται να πετούν drones πάνω από 400 πόδια ύψος και σε απόσταση μέχρι και ενός χιλιομέτρου από αεροδρόμια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v