Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σολτς: Είμαι αισιόδοξος για την εμπορική διαφωνία ΗΠΑ-ΕΕ

Οι κίνδυνοι για τη γερμανική οικονομία περιλαμβάνουν την πιθανότητα σκληρού Brexit, το οποίο δεν θα ήταν καλό για κανέναν, και τα υψηλά επίπεδα κρατικού χρέους, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, σημείωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Σολτς: Είμαι αισιόδοξος για την εμπορική διαφωνία ΗΠΑ-ΕΕ

Την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση στην εμπορική διαφωνία των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Ο Ολαφ Σολτς δήλωσε: «Ναι, είμαι αισιόδοξος. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ο Πρόεδρος της ΕΕ έχουν συμφωνήσει να έχουν καλές και εποικοδομητικές συνομιλίες και αυτό γίνεται. Επομένως, υπάρχει λόγος να πιστεύω ότι αυτό θα τελειώσει με ένα λογικό αποτέλεσμα».

Όπως σημειώνει το Reuters, επεσήμανε ότι οι κίνδυνοι για τη γερμανική οικονομία περιλαμβάνουν την πιθανότητα σκληρού Brexit, το οποίο δεν θα ήταν καλό για κανέναν, και τα υψηλά επίπεδα κρατικού χρέους, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας.

Σημείωσε ότι η Ιταλία έχει υιοθετήσει μια εποικοδομητική προσέγγιση, όσον αφορά τα σχόλια της Κομισιόν για τον προϋπολογισμό της, προσθέτοντας ότι αυτό είναι μία καλή ένδειξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v