Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: Περικοπή 241 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε η Vauxhaul Motors

Η Vauxhall, η οποία ανήκει στη γαλλική Peugeot, ανέφερε ότι το σχέδιο είναι αναγκαίο για να κρατήσει το εργοστάσιο ανταγωνιστικό.

Βρετανία: Περικοπή 241 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε η Vauxhaul Motors

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Vauxhal Motors ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σχεδιάζει να περικόψει 241 θέσεις εργασίας σε εργοστάσιο στο Τσέσιρ της Αγγλίας το 2019.

Η Vauxhall, η οποία ανήκει στη γαλλική Peugeot, ανέφερε ότι το σχέδιο είναι αναγκαίο για να κρατήσει το εργοστάσιο ανταγωνιστικό, καθώς προσπαθεί να ευθυγραμμίσει τον αριθμό του προσωπικού με τις προβλέψεις για τον όγκο παραγωγής τους.

Όπως μεταδίδει το Marketwatch, η αυτοκινητοβιομηχανία επισήμανε ότι δεσμεύεται να επιτύχει τις περικοπές χωρίς απολύσεις και ότι θα επιτρέψει στους υπαλλήλους να μεταφερθούν στο εργοστάσιο της στο Λούτον. Η Vauxhall έχει ξεκινήσει διαβούλευση 45 ημερών με εργατικά συνδικάτα και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Νωρίτερα τον Νοέμβριο, η γαλλική Peugeot ανέφερε ότι οι μονάδες των Opel και Vauxhaull που αγόρασε από την General Motors, είναι σε τροχιά βιώσιμης κερδοφορίας, μετά τις περικοπές κόστους που εφάρμοσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v