Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Uber: Στόχος κάθε αυτοκίνητό της να είναι ηλεκτρικό στο Λονδίνο

Ερωτηθείς ο CEO για το πώς η εταιρεία μπορεί να διαχειριστεί επενδύσεις από τη Σαουδική Αραβία ως μέρος της ΙΡΟ, είπε ότι «πρώτα θέλουμε να έχουμε τα γεγονότα και μετά θα προσδιορίσουμε πώς θα προχωρήσουμε».

Uber: Στόχος κάθε αυτοκίνητό της να είναι ηλεκτρικό στο Λονδίνο

Η Uber σχεδιάζει κάθε αυτοκίνητο στην εφαρμογή της στο Λονδίνο να είναι πλήρως ηλεκτρικό το 2025, ενώ θα προσθέσει ένα περιβαλλοντικό τέλος από τις αρχές της επόμενης χρονιάς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής της, την Τρίτη.

Η Uber προσπαθεί να ρίξει τους τόνους σε βασικές αγορές όπως το Λονδίνο, με κίνητρα όπως τα φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα.

Οπως μεταδίδει το Reuters, o CEO της εταιρείας Dara Khosrowshahi ακύρωσε επίσης τη συμμετοχή του στο επενδυτικό συνέδριο του Ριάντ, μετά τη δολοφονία Κασόγκι.

Ερωτηθείς για το πώς η Uber μπορεί να διαχειριστεί επενδύσεις από τη Σαουδική Αραβία ως μέρος της ΙΡΟ, είπε ότι «πρώτα θέλουμε να έχουμε τα γεγονότα και θα προσδιορίσουμε πώς θα προχωρήσουμε, πώς θα αντλήσουμε χρήματα, πώς θα είναι η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου μετά την ΙΡΟ. Θα βγάλουμε συμπεράσματα με βάση τα γεγονότα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v