Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TUI: Στηρίζει το guidance με πλήγμα από την τουρκική λίρα

Οι συνολικές πωλήσεις και τα έσοδα αυτό το καλοκαίρι ενισχύθηκαν 5%, ενώ το βασικό καλοκαιρινό πρόγραμμα πωλήθηκε κατά 98% σε σύγκριση με 97% πέρυσι, παρά τη διατήρηση ιδιαίτερα ζεστού καιρού στη βόρεια Ευρώπη.

TUI: Στηρίζει το guidance με πλήγμα από την τουρκική λίρα

Η TUI επιβεβαίωσε το guidance για το έτος χρήσης του 2018, ανακοινώνοντας Ebita – την προτιμώμενη μέτρηση της εταιρείας με έδρα τη Γερμανία- τουλάχιστον 10% τη χρονιά που ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το MarketWatch, η εταιρεία δήλωσε ότι αναμένει πλήγμα ύψους 70 εκατ. ευρώ λόγω των διακυμάνσεων της τουρκικής λίρας. Προηγουμένως ανέμενε ότι η επίπτωση θα φτάσει τα 35 εκατ. αλλά η περαιτέρω αποδυνάμωση του νομίσματος ανέβασε το ποσό.

Η TUI σημείωσε ότι η επίδοση της το έτος χρήσης 2018 είναι σε συμφωνία με τις προσδοκίες, παρά τη διατήρηση ιδιαίτερα ζεστού καιρού στη βόρεια Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι.

Οι συνολικές πωλήσεις και τα έσοδα αυτό το καλοκαίρι ενισχύθηκαν 5%, ενώ το βασικό καλοκαιρινό πρόγραμμα πωλήθηκε κατά 98% σε σύγκριση με 97% πέρυσι. Οι πελάτες του καλοκαιριού αυξήθηκαν 4%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v