Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wells Fargo: Η Amazon θα είναι Νο 1 σε πωλήσεις ρούχων το 2018

Tο δεύτερο τρίμηνο, ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών στο amazon.com στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε, φτάνοντας τα 190 εκατ., 75% όλων των χρηστών του διαδικτύου. H εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει περισσότερα από 100 εκατ. prime μέλη.

Wells Fargo: Η Amazon θα είναι Νο 1 σε πωλήσεις ρούχων το 2018

Η εταιρεία-γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου, η Amazon, θα είναι πρώτη σε πωλήσεις ενδυμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2018, σύμφωνα με τη Wells Fargo, που ανέβασε την τιμή-στόχο τη Δευτέρα, ύστερα από τη νέα ανάλυση για το τμήμα ένδυσης.

Όπως μεταδίδει το CNBC, οι πωλήσεις σε ρούχα και παπούτσια αναμένονται να ξεπεράσουν τα 30 δισ. δολάρια φέτος και η εταιρεία να ξεπεράσει τη Walmart, σύμφωνα με τον αναλυτή Ike Boruchow, της Wells Fargo.

Tο δεύτερο τρίμηνο, ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών στο amazon.com στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε, φτάνοντας τα 190 εκατ., 75% όλων των χρηστών του διαδικτύου. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ότι έχει περισσότερα από 100 εκατ. prime μέλη.

Την ίδια ώρα, οι αναλυτές της Citigroup αναμένουν ότι ο αριθμός των prime συνδρομητών θα υπερδιπλασιαστεί, φτάνοντας τα 275 εκατ. την επόμενη δεκαετία.

Η Wells Fargo αναμένει ότι οι μετοχές της Amazon να ξεπεράσουν τις $2.300 τους επόμενους δώδεκα μήνες, άνοδος μεγαλύτερη από 17% στο κλείσιμο της Παρασκευής. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v