Τραμπ: Τα κοινωνικά δίκτυα είχαν εμπλακεί στις εκλογές του 2016

Οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες «έχουν ήδη» παρέμβει στις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ είχαν αναμειχθεί και στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, σημείωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Τραμπ: Τα κοινωνικά δίκτυα είχαν εμπλακεί στις εκλογές του 2016

Για εμπλοκή στις προεδρικές εκλογές του 2016 και τις ενδιάμεσες του 2018 κατηγορεί τα κοινωνικά δίκτυα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας στη διαδικτυακή συντηρητική έκδοση The Daily Caller, σημείωσε πως πιστεύει ότι οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες «έχουν ήδη» παρέμβει στις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές. Όπως είπε, Facebook και Google είχαν εμπλακεί στην προεδρική εκλογή του 2016 για λογαριασμό της Χίλαρι Κλίντον.

«Η πραγματική παρέμβαση στις τελευταίες εκλογές ήταν αυτή – αν το δει κανείς συνολικά, σχεδόν όλες αυτές οι εταιρίες είναι σούπερ φιλελεύθερες επιχειρήσεις υπέρ της Χίλαρι Κλίντον», είπε.

Όπως μεταδίδει το CNBC, πρόσθεσε: «Ισως έκανα καλύτερη δουλειά, επειδή είμαι καλός στο Twitter και είμαι καλός στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν όλες με την πλευρά της Χίλαρι Κλίντον, και αν δει κανείς τι συνέβαινε με το Facebook και το Google, ήταν πολύ υπέρ της».

Ο πρόεδρος επίσης προειδοποίησε τις τεχνολογικές εταιρείες να μη συνεχίσουν την υποτιθέμενη μεροληψία κατά των συντηρητικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v