Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: Τέλος στη δωρεάν χειραποσκευή δέκα κιλών από Νοέμβριο

Η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε ότι η αλλαγή προέκυψε εξαιτίας καθυστερήσεων των αεροπλάνων, καθώς οι επιβάτες είχαν μαζί τους αρκετές χειραποσκευές. O νέος κανονισμός και το κόστος.

Ryanair: Τέλος στη δωρεάν χειραποσκευή δέκα κιλών από Νοέμβριο

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, Ryanair, βάζει τέλος στην πρακτική της δωρεάν χειραποσκευής μέχρι 10 κιλά, από το Νοέμβριο, ενώ θα χρεώνει έξι με δέκα ευρώ για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Υπό το νέο κανονισμό, οι επιβάτες θα μπορούν να πάρουν «μία μικρή προσωπική τσάντα» στη καμπίνα, η οποία θα τοποθετείται κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

Αν ένας επιβάτης επιθυμεί να μεταφέρει μία μεσαίου μεγέθους αποσκευή έως 10 κιλά, θα πρέπει να πληρώσει. Θα έχει τη δυνατότητα έναντι 6 με 8 ευρώ να την πάρει μαζί του στην καμπίνα ή πληρώνοντας 8 με 10 ευρώ να τη δώσει στο check in.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε ότι η αλλαγή προέκυψε εξαιτίας καθυστερήσεων των αεροπλάνων, καθώς οι επιβάτες είχαν μαζί τους αρκετές χειραποσκευές.

Η εταιρεία σημείωσε ότι δεν αναμένει να έχει επιπλέον έσοδα από το check in των αποσκευών βάρους 10 κιλών καθώς είναι σημαντικά χαμηλότερο από το τρέχον κόστος, ενώ αυξάνει σημαντικά το μέγεθος που επιτρέπει για όλες τις αποσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v