Τηλέφωνα της Samsung στέλνουν φωτογραφίες στις επαφές των χρηστών

Ένας χρήστης σημείωσε ότι ολόκληρο το άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού του στάλθηκε στη σύντροφο του, χωρίς να υπάρχει ιστορικό της αποστολής στην εφαρμογή που χρησιμοποιεί για messaging. Τι απαντάει η εταιρεία.

Τηλέφωνα της Samsung στέλνουν φωτογραφίες στις επαφές των χρηστών

Καταγγελίες για κάποια smartphones της Samsung βλέπουν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας. Οπως αναφέρουν κάποιοι χρήστες, τα τηλέφωνα στέλνουν τις φωτογραφίες του gallery στις επαφές τους, χωρίς όμως αυτοί να το επιθυμούν και να το γνωρίζουν.

Το θέμα φαίνεται ότι παρουσιάζεται στα Galaxy S9 και Galaxy Note 8, όπως αναφέρεται από τους χρήστες στο διαδίκτυο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNBC.

Ένας χρήστης στο Reddit είπε ότι ολόκληρο το άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού του στάλθηκε στη σύντροφο του, χωρίς να υπάρχει ιστορικό της αποστολής στην εφαρμογή που χρησιμοποιεί για messaging.  

Οι χρήστες αναφέρουν ότι πρόκειται για πρόβλημα του Samsung Messages, την εφαρμογή της εταιρείας για ανταλλαγή μηνυμάτων.

Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στο CNBC ότι γνωρίζουν το θέμα και οι τεχνικοί «το εξετάζουν». Οι ενδιαφερόμενοι «προτείνεται να επικοινωνούν κατευθείαν με την τοπική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v