Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δικαστική νίκη για την Uber στη Βρετανία

Οι κάτοικοι του Λονδίνου θα μπορούν και πάλι να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Uber. Η άδεια θα έχει ισχύ 15 μηνών και υπόκειται σε αυστηρές προϋποθέσεις.

Δικαστική νίκη για την Uber στη Βρετανία

Η Uber κέρδισε πίσω την άδεια λειτουργίας στο Λονδίνο μετά από μια δικαστική μάχη δύο ημερών με την TfL, τη ρυθμιστική αρχή για την λειτουργία των μεταφορικών μέσων στο Λονδίνο.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η νέα άδεια της εταιρείας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο θα έχει ισχύ 15 μηνών και η επέκταση της θα εξαρτηθεί από το αν καταφέρει να αποδείξει ότι οι αλλαγές πού έκανε έφεραν αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο η Tfl αρνήθηκε να χορηγήσει στην Uber νέα πενταετή άδεια τον περασμένο Σεπτέμβριο, επικαλούμενη την αδυναμία της εταιρείας να αναφέρει στις αρχές σοβαρές εγκληματικές παραβάσεις από οδηγούς και να διενεργήσει ελέγχους για το ιστορικό τους. 

Η Uber παραδέχθηκε πως η απόφαση της ρυθμιστικής αρχής να μην της χορηγήσει άδεια την περασμένη χρονιά ήταν ορθή, αλλά επέμεινε ότι οι αλλαγές στο προσωπικό και στον τρόπο λειτουργίας δικαιολογούσαν την έγκριση μιας άδειας μικρότερης διάρκειας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v