Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tesla: Κατασκευή 5.000 αυτοκινήτων Model 3 σε μία μόλις εβδομάδα

H αυτοκινητοβιομηχανία έχει ήδη τη δυνατότητα να κατασκευάζει 500 αυτοκίνητα ανά ημέρα, δηλαδή 3.500 την εβδομάδα, είπε ο CEO, Elon Musk. H επίτευξη του στόχου μέχρι τα τέλη Ιουνίου είναι κριτικής σημασίας για να μη χρειαστεί να αντληθεί νέο κεφάλαιο.

Tesla: Κατασκευή 5.000 αυτοκινήτων Model 3 σε μία μόλις εβδομάδα

Η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla «πιθανότατα» θα πετύχει τον στόχο για κατασκευή 5.000 αυτοκινήτων Model 3 σε μία μόλις εβδομάδα και μάλιστα μέχρι τα τέλη του μήνα, τόνισε ο CEO της εταιρείας Elon Musk.

H επιχείρηση κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει ήδη τη δυνατότητα να κατασκευάζει 500 αυτοκίνητα Model 3 ανά ημέρα, δηλαδή 3.500 την εβδομάδα, είπε ο Musk.

H επίτευξη του στόχου των 5.000 μέχρι τα τέλη Ιουνίου είναι κριτικής σημασίας για να μη χρειαστεί να αντληθεί νέο κεφάλαιο, όπως μεταδίδει το MarketWatch.

H Tesla είναι κοντά και στο να ανακοινώσει λεπτομέρειες για κινεζικό εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων και μπαταριών, ακόμη ίσως και τον επόμενο μήνα.

Οι μέτοχοι ενέκριναν και επανεξέλεξαν τα μέλη του ΔΣ Antonio Gracias, James Murdoch και Kimbal Musk, αδελφό του CEO ενώ απέρριψαν πρόταση που ήθελε να εκτελεί ρόλο προέδρου του ΔΣ ανεξάρτητο στέλεχος. Προς το παρόν παραμένει ο Musk.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v