Το Twitter εντάσσεται στον S&P 500 σε μία ασυνήθιστη κίνηση

Το κοινωνικό δίκτυο παίρνει τη θέση της Monsanto, μετά την απόκτηση της από τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία χημικών Bayer, σε ένα ντιλ που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Το Netflix κάνει την αντικατάσταση στον S&P 100.

Το Twitter εντάσσεται στον S&P 500 σε μία ασυνήθιστη κίνηση

Στον S&P 500 θα εισαχθεί το Twitter πριν την έναρξη του trading την Πέμπτη, σύμφωνα με την S&P Dow Jones Indices, καθώς το κοινωνικό δίκτυο αντικαθιστά τη Monsanto.

Το Twitter παίρνει τη θέση της Monsanto, όπως μεταδίδει το MarketWatch, καθώς η τελευταία πρόκειται να αποκτηθεί από τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία χημικών Bayer, σε ένα ντιλ που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

To Netflix, που ιδρύθηκε το 1997, θα αντικαταστήσει τη Monsanto στον S&P 100, καθώς έκλεισε τη Δευτέρα με κεφαλαιοποίηση 157,28 δισ. δολαρίων.

Η ένταξη του Twitter στον S&P 500 είναι κίνηση που δεν συνηθίζεται, αφού οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα θετικά από άποψη κερδών.

Τον Απρίλιο, το κοινωνικό δίκτυο δημοσίευσε το δεύτερο συνεχόμενο κερδοφόρο τρίμηνο, μετά από 16 συνεχόμενα τρίμηνα απωλειών. Το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε πάντως ότι αναμένει να είναι κερδοφόρο όλη τη χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v