Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η S&P υποβάθμισε τη Deutsche Bank

Η τράπεζα ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα περικοπές σε χιλιάδες θέσεις εργασίας σε μία προσπάθεια αναθεώρησης των επιχειρήσεων της και περικοπής κόστους, αλλά ο οίκος αξιολόγησης βλέπει «σημαντικούς κινδύνους στην εκτέλεση της αναθεωρημένης στρατηγικής».

Η S&P υποβάθμισε τη Deutsche Bank

Υποβάθμισε τη Deutsche Bank η S&P Global Ratings, η οποία εξέφρασε ανησυχίες για τα σχέδια αναδιάρθρωσης της γερμανικής τράπεζας.

Ο οίκος αξιολόγησης υποβάθμισε την πιστοληπτική της αξιολόγηση σε «ΒΒΒ+» από «Α-» όσον αφορά την τράπεζα και τις δομικές λειτουργικές θυγατρικές της.

Η τράπεζα ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα περικοπές σε χιλιάδες θέσεις εργασίας σε μία προσπάθεια αναθεώρησης των επιχειρήσεων της και περικοπής κόστους, αλλά η S&P είπε ότι βλέπει «σημαντικούς κινδύνους στην εκτέλεση της αναθεωρημένης στρατηγικής».

Δημοσίευμα της WSJ ανέφερε χθες τις εκτιμήσεις της Fed για τις δραστηριότητες της Deutsche Bank στις ΗΠΑ. Είναι σε «προβληματική κατάσταση», σημείωνε πριν από ένα χρόνο και είδε το φως της δημοσιότητας χθες - μια διάγνωση που είναι σπάνια για ένα τόσο μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και επηρέασε αποφάσεις που έλαβε η γερμανική τράπεζα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v