Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με live streaming η ακρόαση Ζούγκερμπεργκ στις Βρυξέλλες αύριο

Ο ιδρυτής του Facebook θα βρεθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αύριο το απόγευμα, στις 7:15΄ώρα Ελλάδος, ενώ την Τετάρτη θα συναντήσει τον Εμμανουέλ Μακρόν. Αιτία η διαρροή προσωπικών δεδομένων και το σκάνδαλο Cambridge Analytica.

Με live streaming η ακρόαση Ζούγκερμπεργκ στις Βρυξέλλες αύριο

Σε ζωντανή μετάδοση θα γίνει η ακρόαση του Μαρκ Ζούγκερμπεργκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αύριο Τρίτη, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους και την εταιρεία. Νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες για κλειστή συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι δημοσίευσε στο Twitter ότι είναι «σπουδαία τα νέα» της συμφωνίας του ιδρυτή του κοινωνικού δικτύου για live streaming της διαδικασίας.

Ο Ζούγκερμπεργκ καλείται να υπερασπιστεί το Facebook για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων στη βρετανική συμβουλευτική εταιρεία Cambridge Analytica, η οποία εργάστηκε μεταξύ άλλων και στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ.

Θα βρεθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, από τις 7:15΄ώρα Ελλάδος, αύριο το απόγευμα, σύμφωνα με το Reuters. Την Τετάρτη θα συναντήσει τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v