Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Volvo: Τα κέρδη αυξήθηκαν αλλά έχασαν... τις προβλέψεις

Η σουηδική εταιρεία κατασκευής φορτηγών ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη ήταν 5,65 δισ. σουηδικές κορώνες (666 εκατ. δολάρια), σε άνοδο 23% από τα 4,58 δισ. κορώνες, πέρυσι. Οι αναλυτές ανέμεναν να φτάσουν τα 5,82 δισ.

Volvo: Τα κέρδη αυξήθηκαν αλλά έχασαν... τις προβλέψεις

Τα καθαρά κέρδη της Volvo αυξήθηκαν το πρώτο τρίμηνο, αλλά δεν ήταν σε συμφωνία με τις προβλέψεις, καθώς η κερδοφορία από τα πιο ακριβά φορτηγά και τον εξοπλισμό κατασκευών αντισταθμίστηκε από τα κόστη στον εφοδιασμό και την παραγωγή, καθώς και από τις συναλλαγματικές κινήσεις.

Η σουηδική εταιρεία κατασκευής φορτηγών ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη για την περίοδο που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου ήταν 5,65 δισ. σουηδικές κορώνες (666 εκατ. δολάρια), σε άνοδο 23% από τα 4,58 δισ. σουηδικές κορώνες την ίδια περίοδο πέρυσι. Οι αναλυτές ανέμεναν να φτάσουν τα 5,82 δισ.

Οι πωλήσεις ενισχύθηκαν 16% στα 89,14 δις. κορώνες από 76,93 δισ., αλλά πάλι δεν ήταν σε συμφωνία με τις προβλέψεις για 86,16 δισ. κορώνες. Το  περιθώριο κέρδους αυξήθηκε, σύμφωνα με το MarketWatch, φτάνοντας στο 9,3% από 8,9%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v