Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Emirates: Λιγότερες πτήσεις λόγω έλλειψης... πιλότων

Λείπουν περίπου 100 με 150 πιλότοι και αναγκάζεται να περικόψει τη συχνότητα σε προορισμούς που περιλαμβάνουν το Φορτ Λόντερντεϊλ και το Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της υψηλής σεζόν. Επιπτώσεις και σε Ευρώπη και Ασία.

Emirates: Λιγότερες πτήσεις λόγω έλλειψης... πιλότων

Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία μεγάλων αποστάσεων παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι η ανάκαμψη των κερδών τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει μία πρόκληση φέτος το καλοκαίρι: Την έλλειψη πιλότων!

Οι πωλήσεις της εταιρείας συνέχισαν να κινούνται ανοδικά στο δεύτερο εξάμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, σημείωσε ο πρόεδρος της Tim Clark, την Τετάρτη από το Αμβούργο.

Και η ζήτηση από τις ΗΠΑ έχει ανακάμψει, από τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στις αρχές της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Η αεροπορική όμως είναι υπό πίεση καθώς η έλλειψη περίπου 100 με 150 πιλότων αναγκάζει την Emirates να περικόψει τη συχνότητα σε προορισμούς που περιλαμβάνουν το Φορτ Λόντερντεϊλ και το Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της υψηλής σεζόν για το παγκόσμιο τουρισμό.

Οι περικοπές επίσης θα επεκταθούν σε διάφορα δρομολόγια προς Ευρώπη και Ασία, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Bloomberg.

«Έχουμε μια μικρή έλλειψη σε πιλότους», είπε ο Clark προσθέτοντας ότι οι μειώσεις θα είναι βραχυπρόθεσμες και ότι ο αριθμός των πληρωμάτων θα πρέπει «να είναι καλός μέχρι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v