Η Apple αναθεωρεί ρυθμίσεις ιδιωτικότητας σε συσκευές και cloud

Ανακοίνωσε ότι θα ανανεώσει την ιστοσελίδα που διαχειρίζεται τα Apple Ids μέσα στους επόμενους μήνες και θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν download αντίγραφο των δεδομένων τους που έχει αποθηκευθεί στα αρχεία της εταιρείας.

Η Apple αναθεωρεί ρυθμίσεις ιδιωτικότητας σε συσκευές και cloud

Σε αναθεώρηση των ρυθμίσεων ιδιωτικότητας στις συσκευές της και στις υπηρεσίες cloud προχωράει η Apple έτσι ώστε να είναι συμβατή με τους νέους πιο αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανόνες, εν μέσω αναταραχής που προκάλεσε η υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων χρηστών από το Facebook.

H εταιρεία κατασκευής iPhone ανακοίνωσε ότι θα ανανεώσει την ιστοσελίδα που διαχειρίζεται τα Apple Ids μέσα στους επόμενους μήνες και θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν download αντίγραφο των δεδομένων τους που έχει αποθηκευθεί στα αρχεία της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η ιστοσελίδα θα δίνει την ευκαιρία επίσης να διορθώσουν προσωπικά στοιχεία, να απενεργοποιήσουν προσωρινά τους λογαριασμούς τους ή ακόμη και να τους διαγράψουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι νέοι κανόνες έχουν σχεδιαστεί για να υπάρχει συμμόρφωση με τη ρύθμιση για την προστασία προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα εφαρμοστεί από τις 25 Μαΐου.

Την ίδια ώρα, η Apple αναβάθμισε το λειτουργικό της σύστημα για τα iPhones, iPads, Macs και Apple TV, την Πέμπτη.

Το νέο iOS 11,3 για κινητά και τάμπλετ περιλαμβάνει μία λειτουργία που απενεργοποιεί την επιβράδυνση συσκευών με παλιές μπαταρίες για να αποφεύγεται το κλείσιμό τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v