H Goldman Sachs προβλέπει λιγότερες πωλήσεις iPhone

Για το τρίμηνο που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, μειώνει τις προσδοκίες της κατά 1,7 εκατ. κινητά, ενώ για τους τρεις μήνες μέχρι τον Ιούνιο, αναμένει οι πωλήσεις να φτάσουν τα 40,3 εκατ., μειωμένες κατά 3,2 εκατ.

H Goldman Sachs προβλέπει λιγότερες πωλήσεις iPhone

Λιγότερες πωλήσεις iPhone αναμένει η Goldman Sachs τα δύο πρώτα τρίμηνα του έτους. Η επενδυτική τράπεζα είπε ότι για το τρίμηνο που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, μειώνει τις προσδοκίες της κατά 1,7 εκατ. κινητά, αναμένοντας να πουληθούν 53 εκατ. συσκευές.

Για το τρίμηνο που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, η Goldman περιμένει οι πωλήσεις να φτάσουν τα 40,3 εκατ. κινητά, μειωμένες κατά 3,2 εκατ. από την προηγούμενη εκτίμησή της.

«Οι προσδοκίες για ζήτηση iPhone τον Μάρτιο και τον Ιούνιο είναι ήδη αδύναμες αλλά πιστεύουμε ότι το πρώτο ημερολογιακό τρίμηνο θα είναι ακόμη χαμηλότερες», αναφέρει, σύμφωνα με το CNBC.

Αναλυτές της Wall Street σημειώνουν ότι οι προβλέψεις της για παραγγελίες iPhone είναι 2,5% χαμηλότερα, φτάνοντας στα 217,3 εκατ. για το τρέχον έτος χρήσης, που ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Για το έτος χρήσης του 2019 και του 2020 μειώνει τις εκτιμήσεις της για παραγγελίες κατά 4% και 1,8% αντιστοίχως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v