Η Dropbox στοχεύει σε 648 εκατ. δολάρια από την ΙΡΟ στις ΗΠΑ

Η επιχείρηση, που παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και συντονισμού αρχείων -cloud storage- στο πιο υψηλό σημείο θα μπορούσε να έχει κεφαλαιοποίηση περίπου 7,1 δισ. δολαρίων, με βάση τον αριθμό των μετοχών που προσφέρονται.

Η Dropbox στοχεύει σε 648 εκατ. δολάρια από την ΙΡΟ στις ΗΠΑ

Η Dropbox στοχεύει να αντλήσει περίπου 648 εκατ. δολάρια στην πρώτη της αρχική δημόσια προσφορά (ΙΡΟ) στις ΗΠΑ, με 36 εκατ. μετοχές έναντι 16 και 18 δολαρίων, σύμφωνα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η επιχείρηση, που παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και συντονισμού αρχείων (cloud storage), στο πιο υψηλό σημείο αυτού του εύρους θα μπορούσε να έχει κεφαλαιοποίηση περίπου 7,1 δισ. δολαρίων, με βάση τον αριθμό των μετοχών που προσφέρονται.

H Dropbox επίσης συμφώνησε να πουλήσει 100 εκατ. δολάρια σε μετοχές στη Salesforce.com Inc. ταυτόχρονα με την IPO.

Τα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν περισσότερο από 30% τον τελευταίο χρόνο, στο 1,1 δισ. δολάρια από 845 εκατ. δολάρια το 2016. Την ίδια περίοδο, οι απώλειες της μειώθηκαν στα 112 εκατ. δολάρια από 210 εκατ.

Οι Goldman Sachs Group Inc., JPMorgan Chase & Co., Deutsche Bank AG και Allen & Co. είναι ανάδοχοι. Η εταιρεία θα διαπραγματεύεται στον Nasdaq, υπό το σύμβολο, DBX.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v