Υπηρεσία delivery για επιχειρήσεις από την Amazon

Η υπηρεσία λέγεται «Shipping with Amazon» και η εταιρεία θα παίρνει πακέτα από επιχειρήσεις και θα τα παραδίδει σε πελάτες. Οι μετοχές της FedEx και της UPS κινούνται χαμηλότερα στην προσυνεδρίαση της Wall.

Υπηρεσία delivery για επιχειρήσεις από την Amazon

Η Amazon ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία υπηρεσίας παράδοσης αντικειμένων για επιχειρήσεις, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Το γεγονός θα φέρει την επιχείρηση-γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου απέναντι από τη FedEx και τη UPS.

Η υπηρεσία λέγεται «Shipping with Amazon» και η εταιρεία θα παίρνει πακέτα από επιχειρήσεις και θα τα παραδίδει σε πελάτες.

Αναμένεται να παρουσιαστεί στο Λος Αντζελες τις επόμενες εβδομάδες. Οι μετοχές της FedEx και της UPS κινούνται χαμηλότερα στην προσυνεδρίαση της Wall.

H UPS ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται ακόμη με την Amazon. «Η UPS συνεχίζει να υποστηρίζει την Amazon και πολλούς άλλους πελάτες και δεν θα κάνουμε σχόλια για τις επιχειρηματικές στρατηγικές ή τις αποφάσεις που αφορούν τη χρησιμοποίηση των υπηρεσιών της UPS», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNBC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v