Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΤUI επενδύει στην ανανέωση του αεροπορικού της στόλου

Από το 2013 η TUI έχει υπογράψει συνολικά 70 παραγγελίες αεροσκαφών τύπου Boeing 737 MAX, τα οποία προορίζονται για την αντικατάσταση των αεροσκαφών που βρίσκονται σήμερα σε λειτουργία.

Η ΤUI επενδύει στην ανανέωση του αεροπορικού της στόλου

Η TUI προωθεί την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του αεροπορικού της στόλου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. H ανανέωση του στόλου παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης πτήσεων με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Από το 2013 η TUI έχει υπογράψει συνολικά 70 παραγγελίες αεροσκαφών τύπου Boeing 737 MAX, τα οποία προορίζονται για την αντικατάσταση των αεροσκαφών που βρίσκονται σήμερα σε λειτουργία.

Ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκαφών είναι ιδιαίτερα αποδοτικός ως προς τη μείωση του κόστους και τον περιορισμό των εκπομπών ρύπων.

Εννέα 737 Max 8 μέχρι το τέλος του 2018

Η υλοποίηση του προγράμματος εγκαινιάζεται τώρα με την παράδοση του πρώτου Boeing 737 MAX. Το νέο απόκτημα θα αναλάβει υπηρεσία στη θυγατρική TUI fly Βελγίου. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της Boeing, στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Το αεροσκάφος αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, μετά από ενδιάμεση στάση στην Ισλανδία. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου TUI, Fritz Joussen, θα υποδεχτεί το νέο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Μέχρι το τέλος του 2018 θα έχουν παραδοθεί συνολικά εννέα 737 Max 8 στις αερογραμμές της TUI. Αυτά θα ενταχθούν στο δυναμικό της TUI στο Βέλγιο, στη Σουηδία, στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ολλανδία. Η TUI fly Γερμανίας θα παραλάβει το πρώτο 737 MAX την άνοιξη του 2019.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τα 70 αεροσκάφη 737 MAX που έχει ως τώρα παραγγείλει η TUI, θα πρέπει να έχουν παραδοθεί στις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου TUI μέχρι τις αρχές του 2023, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v