Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Real Estate: Tο Λονδίνο κορυφαία πόλη παγκοσμίως

Χάνει την πρωτιά της η Νέα Υόρκη και παγκοσμίως και στις ΗΠΑ. Το Λονδίνο την εκθρονίζει σε παγκόσμιο επίπεδο και το Λος Άντζελες στις ΗΠΑ. Ποιες είναι οι άλλες πόλεις που χτυπάνε ρεκόρ, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας.

Real Estate: Tο Λονδίνο κορυφαία πόλη παγκοσμίως

Διπλό χτύπημα δέχτηκε η Νέα Υόρκη, στην ετήσια έρευνα επενδυτών ακινήτων, στην οποία φέτος το Λονδίνο την έχει ξεπεράσει και βρίσκεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως, ενώ στις ΗΠΑ χάνει την πρωτοκαθεδρία της από το Λος Άντζελες , που είναι πια η κορυφαία πόλη.

Oι top πόλεις παγκοσμίως σύμφωνα με την έρευνα

Σύμφωνα με το Bloomberg, στην ετήσια έρευνα του Συνδέσμου Ξένων Επενδυτών Real Estate ζητείται από τα μέλη, τα οποία εκτιμάται ότι έχουν πάνω από 2 τρισ. δολάρια σε υπό διαχείριση ακίνητα περιουσιακά στοιχεία, να ταξινομήσουν τις αγορές με διάφορα μέτρα, όπως σταθερότητα και ευκαιρίες για εκτίμηση κεφαλαίου.

Η φετινή δημοσκόπηση, η 26η, παρουσίασε επίσης το ακριβό Σαν Φρανσίσκο, το οποίο ήταν στις πέντε πρώτες πόλεις παγκοσμίως από το 2011, σε καθοδική πορεία στην 11η θέση, ενώ η Ουάσιγκτον βρέθηκε στην 25η θέση από τη 15η.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v