Αλμα 271% για τη μετοχή της Energous

Η μετοχή της Energous έχει τα μεγαλύτερα κέρδη στο Nasdaq Composite Index για το Δεκέμβριο. Αυξήθηκε κατά 38% στα 32,82 δολάρια την Πέμπτη, μετά από άλμα 168% την προηγούμενη ημέρα.

Αλμα 271% για τη μετοχή της Energous

Oι μετοχές της εταιρίας ασύρματης φόρτισης Energous έχουν υπερδιπλασιαστεί αυτή την εβδομάδα μετά την πιστοποίηση από την Federal Communications Commission του πομπού της εταιρείας.

Σύμφωνα με το CNBC, η μετοχή της Energous αυξήθηκε κατά 38% στα 32,82 δολάρια την Πέμπτη, μετά από άλμα 168% την προηγούμενη ημέρα. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τελούσε υπό διαπραγμάτευση μόλις στα 8,83 δολάρια. Η μετοχή της Energous έχει τα μεγαλύτερα κέρδη στο Nasdaq Composite Index για αυτή την εβδομάδα και για το μήνα Δεκέμβριο.

H πορεία της μετοχής

Ο πομπός της Energous «WattUp» μπορεί να φορτίζει χωρίς καλώδιο, smartphones, ρολόγια, έξυπνα ηχεία και όλα τα είδη ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε καφετέριες, καταστήματα και σε αεροδρόμια:

Η Energous αντιμετωπίζει τώρα την πρόκληση να πάει το προϊόν στην αγορά και να πείσει τους κατασκευαστές να προχωρήσουν την τεχνολογία τους. Η Apple χρησιμοποιεί το ανταγωνιστικό ασύρματο Qi, το οποίο ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο. Όμως, η Energous είναι η πρώτη που κερδίζει την άδεια της FCC .

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v