Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται η ανάκαμψη του bitcoin

Τα κέρδη ενισχύουν την άποψη ότι το κρυπτονόμισμα μπορεί να έχει βρει ένα «πάτωμα», μετά την πτώση κατά 26%, την ώρα που η αστάθειά του έχει προκαλέσει debate σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης του ψηφιακού νομίσματος.

Συνεχίζεται η ανάκαμψη του bitcoin

To bitcoin καταγράφει άνοδο για δεύτερη μέρα σήμερα, καθώς συνεχίζει να ανακάμπτει μετά τις απώλειες το Σαββατοκύριακο πριν από τα Χριστούγεννα. Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα τελεί υπό διαπραγμάτευση 1,8% υψηλότερα, περίπου στα 16,211 δολάρια, στο Λονδίνο.

Τα κέρδη ενισχύουν την άποψη ότι το bitcoin μπορεί να έχει βρει ένα «πάτωμα», μετά την πτώση κατά 26% μέχρι την Τρίτη, την ώρα που η αστάθειά του έχει προκαλέσει debate σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης του ψηφιακού νομίσματος.

«Κανείς δεν γνωρίζει την τελική αξία του συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου», δήλωσε ο Edward Stringham, πρόεδρος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών, με έδρα τη Μασαχουσέτη, στην τηλεόραση του Bloomberg. «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν πρόκειται να μηδενίσει ή να φτάσει το ένα εκατομμύριο δολάρια ή οτιδήποτε ανάμεσα σε αυτές τις τιμές», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ric Spooner, αναλυτής της CMC Markets, στο Σίδνεϊ, είπε στην τηλεόραση του Bloomberg ότι «είναι πιθανό να πέσει στις 5.700 ή 8.700 δολάρια τους επόμενους μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v