Οι αναλυτές ρίχνουν τον πήχη για τις παραγγελίες του iPhone X το 2018

Αναμένεται μείωση των παραγγελιών για το πρώτο τρίμηνο του 2018. Σε ποιους παράγοντες οφείλεται η πτώση, σύμφωνα με αναλυτές και ερευνητικές εταιρείες.

Οι αναλυτές ρίχνουν τον πήχη για τις παραγγελίες του iPhone X το 2018

Οι αναλυτές μείωσαν τις προβλέψεις παραγγελιών του iPhone X για το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, αναφέροντας σημάδια έλλειψης ζήτησης στο τέλος της σεζόν.

Ο αναλυτής της Sinolink Securities , Zhang Bin, δήλωσε ότι οι παραγγελίες των κινητών τηλεφώνων ενδέχεται να είναι 10 εκατομμύρια λιγότερες, από ότι είχε προηγουμένως προβλέψει.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ανέφερε ότι «μετά την εκπλήρωση του πρώτου κύματος ζήτησης, η αγορά ανησυχεί τώρα ότι η υψηλή τιμή του iPhone X μπορεί να αποδυναμώσει τη ζήτηση κατά το πρώτο τρίμηνο».

Η ερευνητική εταιρεία JL Warren Capital LLC δήλωσε ότι οι παραγγελίες θα μειωθούν σε 25 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2018 από 30 εκατ. το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτος.

Η μείωση αντικατοπτρίζει την «αδύναμη ζήτηση εξαιτίας της υψηλής τιμής του iPhone X και της έλλειψης ενδιαφέρουσας καινοτομίας», ανέφερε η ερευνητική εταιρεία, με έδρα τη Νέα Υόρκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v