Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απεργούν οι Γερμανοί πιλότοι της Ryanair

Το συνδικάτο Vereinigung Cockpit χαρακτήρισε ως ένα ακόμα επικοινωνιακό τέχνασμα την δημόσια προσφορά της Ryanair για διεξαγωγή διαπραγματεύσεων. Κάλεσε σε απεργία για τέσσερις ώρες στα αεροδρόμια της Γερμανίας.

Απεργούν οι Γερμανοί πιλότοι της Ryanair

Oι Γερμανοί πιλότοι της Ryanair θα απεργήσουν για τέσσερις ώρες την Παρασκευή, ανακοίνωσε το συνδικάτο Vereinigung Cockpit, μετά από μια μη ικανοποιητική συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας. 

Η κινητοποίηση, η οποία περιγράφεται ως μια «προειδοποιητική απεργία», θα πραγματοποιηθεί από τις 04:01 τα ξημερώματα ως τις 07:59 το πρωί και θα επηρεάσει πτήσεις από όλα τα γερμανικά αεροδρόμια. Συνολικά θα επηρεαστούν 16 πτήσεις της εταιρείας. 

H αεροπορική εταιρεία ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα πως θα αναγνωρίσει τα σωματεία σε μια προσπάθεια να αποφύγει συντονισμένες απεργίες σε όλη την Ευρώπη την περίοδο των Χριστουγέννων και ότι θα διεξάγει συζητήσεις με τα σωματεία.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η VC τόνισε πως η Ryanair αρνήθηκε να δεχθεί δύο μέλη της επιτροπής που είχε ορίσει το συνδικάτο για να διεξάγει συζητήσεις με την διοίκηση.

«Η δημόσια προσφορά της Ryanair για τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων με την VC μπορεί να περιγραφεί ως ένα ακόμα επικοινωνιακό τέχνασμα» δήλωσε στέλεχος του συνδικάτου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v