Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tesco-Booker: Εγκρίθηκε το deal συγχώνευσης

Η αρμόδια βρετανική αρχή έδωσε την έγκρισή της για να προχωρήσει η συμφωνία συγχώνευσης των δύο επιχειρήσεων. Η Tesco λειτουργεί περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε ολόκληρο το ΗΒ, ενώ η Booker παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα.

Tesco-Booker: Εγκρίθηκε το deal συγχώνευσης

Η Tesco δήλωσε σήμερα ότι η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε την τελική έγκρισή της για τη συγχώνευση της εταιρείας με την επιχείρηση χονδρικής πώλησης Booker Group.

Σύμφωνα με το Marketwatch, η Tesco δήλωσε ότι αναμένει πως οι αντίστοιχες συνελεύσεις των μετόχων θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Φεβρουαρίου 2018 και ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2018.

Σε ξεχωριστή δήλωση, η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών δήλωσε ότι είχε επανεξετάσει τη συμφωνία σε βάθος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το deal δεν μπορεί να καθορίσει άμεσα τον ανταγωνισμό.

Η Tesco λειτουργεί περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Booker παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα, καθώς και σε χιλιάδες επιχείρησης λιανικής και εστίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v