Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η UPS παρήγγειλε 125 ηλεκτρικά φορτηγά της Tesla

Η Tesla έχει λάβει παραγγελίες για το νέο της φορτηγό από εταιρείες όπως η Wal-Mart, η Sysco και η PepsiCo. Η παραγγελία αναμένεται να στοιχίσει 25 εκατομμύρια δολάρια, με το κόστος για κάθε φορτηγό να υπολογίζεται στα 200.000 δολάρια.

Η UPS παρήγγειλε 125 ηλεκτρικά φορτηγά της Tesla

H UPS ανακοίνωσε την Τρίτη πως θα αγοράσει 125 ηλεκτρικά φορτηγά της Tesla, η μεγαλύτερη παραγγελία που έχει γίνει ως τώρα για τα νέα οχήματα της εταιρείας του Elon Musk.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η παραγγελία αναμένεται να στοιχίσει 25 εκατομμύρια δολάρια, με το κόστος για κάθε φορτηγό να υπολογίζεται στα 200.000 δολάρια.

Η Tesla έχει λάβει παραγγελίες για το νέο της φορτηγό από εταιρείες όπως η Wal-Mart, η Sysco και η PepsiCo.

O Scott Phillippi, υπεύθυνος της UPS, δήλωσε στο Reuters πως η παραγγελία των 125 οχημάτων θα επιτρέψει στην εταιρεία να διεξάγει έναν κανονικό έλεγχο των δυνατοτήτων των ηλεκτρικών φορτηγών. Ο ίδιος ανέφερε πως τα φορτηγά της Tesla θα χρησιμοποιηθούν κυρίως στις ΗΠΑ.

«Έχουμε υψηλές προσδοκίες και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι αυτό θα είναι ένα καλό προϊόν και ότι θα έχουμε ισχυρή στήριξη από την Tesla για να το κάνουμε να δουλέψει» σημείωσε ο κ. Phillippi.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v