Αρνητική προειδοποίηση της Bank of NY

Τα υψηλά δάνειά της σε τηλεπικοινωνιακές εταιρίες και οι επενδυτικές απώλειες είναι οι κύριοι λόγοι που επικαλείται η Bank of New York προειδοποιώντας ότι τα κέρδη του τρίτου τριμήνου δεν θα πετύχουν τους στόχους.

Αρνητική προειδοποίηση της Bank of NY
Τα κέρδη της Bank of New York για το τρίτο τρίμηνο δεν θα κατορθώσουν να πετύχουν τις εκτιμήσεις, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, η οποία επικαλείται επενδυτικές απώλειες και επισφάλειες από το δανεισμό της σε εταιρίες τηλεπικοινωνιών.

Η Bank Of New York εκτιμά ότι τα κέρδη της για το τρίτο τρίμηνο αναμένεται να κυμανθούν περί τα 36 σεντς ανά μετοχή, εξαιτίας των εκτάκτων δαπανών ύψους 260 εκατ. δολαρίων. Εξαιρουμένων των δαπανών η εταιρία εκτιμά ότι θα κερδίσει 47 σεντς ανά μετοχή.

Τα δάνεια προς τις εταιρίες του τηλεπικοινωνιακού κλάδου, η έλλειψη της ζήτησης καθώς και οι απώλειες των μετοχών έχουν πλήξει τις αμερικανικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης και της Bank of New York.

Η μεγαλύτερη ανταγωνιστική της Bank of New York, η JP Morgan, έχει ήδη προειδοποιήσει για τα κέρδη της περιόδου, κυρίως εξαιτίας των επισφαλειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v