AMD: Αρνητικές προβλέψεις για τις πωλήσεις της

Αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις της η AMD, για την πορεία των πωλήσεών της το γ΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Αναλυτικότερα υποστήριξε πως θα διαμορφωθούν περί τα 500 εκατ. δολ. έναντι παλαιότερων εκτιμήσεων για 600 εκατ. δολ. περίπου.

AMD: Αρνητικές προβλέψεις για τις πωλήσεις της
Σε μείωση των εκτιμήσεων της για την πορεία των πωλήσεών της στο γ΄ τρίμηνο προέβη η AMD, κυρίως λόγω μειωμένης ζήτησης που παρουσίασαν τα προϊόντα της.

Η εταιρία, που αποτελεί τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της Intel στην κατασκευή μικροεπεξεργαστών, ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις της θα διαμορφωθούν περί τα 500 εκατ. δολ. για το γ΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ”ακυρώνοντας” προηγούμενη πρόβλεψή της που υποστήριζε πως οι πωλήσεις για το συγκεκριμένο τρίμηνο θα ανέλθουν ελαφρώς υψηλότερα από το β΄ τρίμηνο.

Η ”αδύναμη αγορά” των προσωπικών υπολογιστών έπληξε τις πωλήσεις της AMD, σύμφωνα με δηλώσεις αναλυτών της αγοράς, ενώ ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζει και η Intel.

Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι μετοχές της εταιρίας απώλεσαν το 25% της αξίας τους στη χθεσινή συνεδρίαση της Wall.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v