Dell: Υψηλότερες πωλήσεις στο τρίτο τρίμηνο

Προς τα πάνω αναθεώρησε τις εκτιμήσεις της η Dell Computer, η οποία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του τρίτου τριμήνου αναμένεται να είναι υψηλότερες από ό,τι αρχικά υπολογιζόταν, καθώς έκλεισε περισσότερες συμφωνίες σε σχέση με τις ανταγωνιστικές της.

Dell: Υψηλότερες πωλήσεις στο τρίτο τρίμηνο
Προς τα πάνω αναθεώρησε τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις του τρίτου τριμήνου η Dell Computer, καθώς η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία υπολογιστών παγκοσμίως έκλεισε περισσότερες συμφωνίες από ό,τι οι ανταγωνιστικές της.

Οι μετοχές της εταιρίας κατέγραψαν κέρδη ύψους 4,5% στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, καθώς η Dell ανακοίνωσε ότι τα κέρδη για την περίοδο που λήγει την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να ανέλθουν στα 21 σεντς ανά μετοχή, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 22% σε σχέση με πέρυσι.

Η Dell Computer έχει αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις υπολογιστών κυρίως σε καταναλωτές όπως τους μαθητές, ενώ παράλληλα έχει αυξήσει και τις διαφημίσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα της IDC, στη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου το μερίδιο αγοράς της Dell ενισχύθηκε στο 14,8% από το 12,8%, ενώ οι πωλήσεις υπολογιστών παγκοσμίως υποχώρησαν 0,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v